ZAFIRAH 'ATIKAH BT AFANDI
+Follow or Home ?
Z|A
Expresiones
Expresiones
Narrow
Friday, March 15 | 10:11 PM | 0 Rain[s]
ASSALAMUALAIKUM

arini ari pe ek.?? wah , saturday right .?? *soaln bodo aku dah kuar .
hehehe , act lagi 1bulan jer lagi , nak ad at KMP nhi . erti kate laen 
lagi 4minggu aku nak menetap at Perlis nhi..
nak dekt setahun aku ddk at Perlis . mest mcm2 kenangn ad. pengalmn un bnyk .
bile balek naty , mest aku rndu dgn korg , rndu dgn org2 Perlis nhi .
rindu dgn lect . rndu dgn cafe , rndu dgn kelas , rndu dgn dewn kuliah . n mcm2 lagi la .
klau outg tuh , mest ade jer . tgh2 shopping , org buka lagu , boley pulak kite menari tgh2 org rmai .
kalau berkarok , tak ingt dunia . wah , n mcm2 ag . x ley na describe .
n bg aku , naty balek selangor , aku da ta ley shopping bju , kasut yg aku nak .
hha , lau aku beli lagi , tak ke mmbebl mak aku . kannn !!
pengalmn pertama aku .
1. aku x pena berjao dgn kuarge aku *aku ok jer, tp diorg la . hhe .
2. first time sahur n buke pose wthout family 
3. frist time raye aji tnpe kuarge juga.

ni jela yg aku ingt . bnyk agi sbnnye . my memory lost now . hha . akibt terhntuk pale at besi katil.
tu pun sbb bergurau dgn roomtes . 
lepas nhi da ta ley aku mnyanyi kuat2 at bilik nhi . 
akn ku simpn kenangn aku at KMP nhi . 
*jgn buang ek zaf .
lepas nhi aku ta ley da na blnje2 org nhi .
hhe. tbe2 aku jad baek lah pulak .

lepas abes matrik aku na buat :
1. aku na keje . takan aku na mnyushkn idup mak aku agi . ble masuk U ad r juga duet .
2. na continue silat aku yg dah lame berhabuk tuh .
3. aku na aktiviti riadh yg extreme . 
4. aku na belajr menembak *lau dpt la. mcm best je menmbak .
 tu je koott .

ok la , sy akhiri coretan zaf dgn 
ASSALAMUALAIKUM .

Old Post | New Post
Bonjour
Welcome Dear

Hello Peeps !
You have stuck to no where. Click here and you will be fly over tu heaven.

Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold