ZAFIRAH 'ATIKAH BT AFANDI
+Follow or Home ?
Z|A
Expresiones
Expresiones
Lipstick
Monday, March 4 | 2:44 AM | 0 Rain[s]
ASSALAMUALAIKUM

Hai korang , cehhh . eh ape kena zaf updte blog nhi .
mest ad something kan . 
yes, mesti lah ade ,
ok . sini2 zaf story mory . ttg pe yg trjadi .
ok ,arinhi zaf dpt result ups , oh ape mnde ups tuh . ok , maksudnye : Ujian Penilaian Semester .
zaf dgn classmates , pegi r tgk .
wah , bile zaf tgk , mcm x pecaye pun ad . 
tp itulah kenyataannye . i can't imagine i can do it very well.
dekt skola dulu , ta pernah zaf dpt mrkh sbegitu . sumenye teruk2.
yela , zaf dlu bnyk maen2 dr blajar .
mane x nye , "bercinta" jer keje .
hehe, n ag satu , zaf nak ucpkn tahniah at korang juga .
kite same2 mngejar impian kite , n kite kecapi bersama2 .
hhe , tahniah at sape2 yg dpt 4flat tuh . n yg x dpt tuh , kite teruskn usaha kite brsama2 .
jangan mudah mengalah k . ;)
ingat pe yg lect kite ckp . "itu hanyelah ups jer , hanye 10%"
naty PSPM , kite buat lagi yg terbaek k .
tinggl due buln jer lagi kite na dduk at matrik nhi .
dah x boley bnyk maen2 kan . 

ok lha , smpai sini jela zaf potpet , lau ade mase , zaf updte lg eh . ;)
#GEDIK

PESANAN UTK DIRI AKU : 'kau dah dpt 4flat tuh , jgn lupe diri pulak , jgn bongkak pulak , 
share2 ilmu tuh dkt org laen juga , jgn kedekt , jgn lupe at mak kau at umah tuh, naty PSPM , 
buat lagi yg terbaek . jgn hncurkn harapan mak kau tuh . k . :) '



Old Post | New Post
Bonjour
Welcome Dear

Hello Peeps !
You have stuck to no where. Click here and you will be fly over tu heaven.

Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold